Omschrijving

Stenen recreatiebungalow op kavel eigen grond van maar liefst 475 m2.
Deze onderhoudsarme recreatiebungalow staat in het buitengebied van de gemeente Putten, aan de rand van het bos, op bungalowpark Frederiksoord, een kleinschalig bungalowpark, met veel rust en ruimte.
Deze bungalow is traditioneel gebouwd met gemetselde gevels in spouw met isolatie, dakplaten met isolatie  afgedekt met dakpannen, kunststof kozijnen met isolatieglas en een betonvloer, verwarming middels een Hr cv combiktel op aardgas en radiatoren.
Door voldoende glas een mooie ruim ogende woning.
De woning is volledig gestoffeerd en gemeubileerd en geschikt gemaakt voor de verhuur, verhuurcontract dient gerespecteerd te worden.
Een perfecte locatie als startpunt voor vele wandel en fietsroutes, ook voor de kleinere is er voldoende te beleven in de omgeving op enkele autokilometers, te denken aan het Dolfinarium, Julianatoren en Apenheul, Walibi Holland, tevens de gezellige oude vissersplaatsen in de omgeving.
Het strand, de jachthaven, de bossen en alle andere voorzieningen maken deze woning tot een aantrekkelijk geheel.

Indeling

Entree hal, meterkast met alle benodigde aansluitingen van het energiebedrijf, ( u kiest u eigen leverancier) luik naar de ruimte waar de cv combiketel is geplaatst, eerste slaapkamer, betegelde badkamer met inloopdouche, toilet, en wastafel, tevens een aansluiting voor witgoedapparatuur, woonkamer met schuifpui naar het terras, half open keuken met diverse inbouwapparatuur, tweede slaapkamer, in de tuin een carport met berging en parkeerplaats.

Kenmerken